Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Blankenesedistriktet, Hamburg
 

Shopping omgitt av flott arkitektur

Liker du å reise med hele familien? Bestill flybilletter til Hamburg og opplev denne fascinerende tyske byen. Bli imponert av rådhuset, besøk den verdenskjente havnen og slapp av blant dyrene i den enorme dyrehagen Hagenbeck. Velg blant talløse utekaféer og restauranter i det innbydende Gåsemarkedet, den perfekte plassen å nyte en bratwurst eller en forfriskende øl.

En bykjerne kjent for butikker og vann

I Hamburg har du unike shoppingmuligheter uansett vær. Under mindre fordelaktige værforhold er den store innendørs Europapassasjen ideell: fem etasjer shoppinghimmel! På solrike dager er Alster-kaiene et godt alternativ siden de ligger langs vannet. Du finner enda mer vann ved Binnenalster: Denne innsjøen som ligger i hjertet av byen, er en nydelig plass for en spasertur eller en drink. Hamburg er det ideele reisemålet for en variert storbytur, eller et perfekt utgangspunkt for en lengre ferie i Tyskland. Opplev det selv: Bestill en flybillett til Hamburg nå!

Underholdning for små og store

Hamburg har severdigheter og attraksjoner som passer for alle aldre. Besøkende med barn bør sette kursen rett mot Miniatyrparken, som huser Europas største modelljernbane, inkludert modellflyplasser og motorveier bygget i liten skala. En fin måte å få sett Hamburg fra et annet perspektiv er å ta en båttur. Kom om bord og bli fraktet gjennom gamlebyen til den historiske og arkitektonisk fascinerende Speicherstadt, et atmosfærisk distrikt fullt av gamle lagerbygninger. Her kan du oppdage handelshistorien som hører til denne viktige havnebyen.

Flybilletter til Hamburg for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Hamburg? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Tyskland før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Hamburg

 

Flere grunner til å besøke Hamburg

 

yelp
Hamburg: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Hamburg lufthavn HAM
Valuta: Euro (EUR)

Tid: GMT +1 (GMT +2, apr–okt)
Transport
Elektrisitet: 220–230 volt, 50 Hz.
Vær:

Les all praktisk info

 

Hamburg: lignende reisemål