Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Oktoberfesthjerter, München
 

Oppdag dette historiske reisemålet

Ser du etter en bytur full av kulturelle og kulinariske høydepunkter? Bestill flybilletter til München og oppdag byen til fotballklubben Bayern München. Besøk den årlige Oktoberfest-festivalen eller en av de mange ølhallene som er åpne hele året. Autofile vil elske BMW World, mens historieentusiaster kan ha en feltdag i den imponerende kirken Frauenkirche. München tilbyr en rekke muligheter.

Historisk by

Den historiske Marienplatz er Münchens bankende hjerte. Slapp av på en av terrassene og nyt den forbløffende arkitekturen. I nærheten finner du Viktualienmarkt: et daglig marked med blomster, ferske grønnsaker og et bredt utvalg tyske pølser. Vil du se byen ovenfra? Gå opp i tårnet til St. Peterskirken for en spektakulær utsikt. Kunstelskere bør definitivt besøke Pinakothek-museene: Alte Pinakothek, Neue Pinakothek, og Pinakothek der Moderne. Hver av dem fokuserer på en forskjellig tidsperiode innen kunsten, og alle tre er innen gangavstand fra hverandre. München er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Tyskland. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til München nå!

Engelske hager og fortryllende slott

For en sunn dose grønt og natur tar du en tur i Englischer Garten, hjem til slyngende stier og sjarmerende sjøer og havneganger. Hagen ble designet av den amerikanske arkitekten Sir Benjamin Thompson som prøvde å etterligne det engelske landskapet. Er du tørst? Byparken har intet mindre enn 4 Biergarten og et utvalg spisesteder. Og det er masse å gjøre utenfor byen også: München er i en region med en rekke slott. Det fortryllende slottet i Neuschwanstein er et slott du ikke kan gå glipp av.

Flybilletter til München for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til München? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Tyskland før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i München

 

yelp
München: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: München internasjonale lufthavn MUC
Valuta: Euro (EUR)

Tid: GMT +1 (GMT +2, apr–okt)
Transport
Elektrisitet: 220–230 volt, 50 Hz.
Vær:

Les all praktisk info

 

München: lignende reisemål