Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Odeon av Herodes Atticus, Athen
 

Utforsk den europeiske sivilisasjons vugge

Besøk en av utgangspunktene for den vestlige sivilisasjon! Bestill flybilletter til Athen og oppdag en by med uendelige muligheter. Gå gjennom de romantiske gatene i det gamle nabolaget Plaka eller opplev det moderne Athen i en av de mange nattklubbene. Varme sommernetter flyr av gårde mens du nipper ouzo og nyter solnedgangen i de mange utestedene. De greske gudene hadde rett: Athen er en by du kan forelske deg i!

Besøk toppen

Athen har en fargerik historie, med Acropolis som høydepunktet – både bokstavelig og billedlig talt, ettersom det lille fjellet er hevet over byen. En gangsti langs oliventrærne fører til toppen, hvor den verdensberømte Parthenon befinner seg. Det karakteristiske greske nabolaget Anafiotika ved foten av fjellet har en labyrint med gater lagt opp med hvite hus som ser ut til å skinne i det sterke sollyset. Athen er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en rundreise i Hellas. Oppdag det selv: Bestill en flybillett til Athen nå!

Nyt raki og souvlaki

Gå ikke glipp av det tradisjonelle lille måltidet souvlaki eller gyros pita med et glass ouzo – en lekkerbisken som er nesten like vesentlig som et besøk til en av de mange templene i byen. Athen har mange restauranter, mange av dem spesialiserer seg på gresk mat. Det ultimative stedet for en romantisk middag er restauranten øverst på høyden Lycabettus. Der kan du nyte utsøkte måltider med en utrolig utsikt over byen.

Flybilletter til Athen for en kulturell bytur

Leter du etter en billig billett til Athen? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Hellas før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Athen

 

yelp
Athen: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Aten Eleftherios Venizelos internasjonale lufthavn ATH
Valuta: Euro (EUR)

Tid: GMT +2 (GMT +3, apr–okt)
Transport
Elektrisitet: 220 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Athen: lignende reisemål