KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Fiskernes Bastion, Budapest
 

Budapest flyvning

Returflyvning fra

Slapp av blant gamle slott og Ottoman-bad

Vil du ha en avslappende pause? Bestill flybilletter til Budapest med KLM og besøk Matthias-kirken og operahuset. Budapest oser av romantikk, den svingete Donau og vakre broer oppfordrer til lange gåturer ved solnedgang. Du kan også ta en tur til Donau-bøyen, hvor elven tar en skarp sving. Buda slott ligger på toppen av byen og har fantastisk utsikt. Budapest er garantert kjærlighet ved første blikk for deg.

Kos deg på et ottomansk badehus

Kulturelskere vil kose seg i Budapest. Gå gjennom de svingete barokkgatene i slottsdistriktet og besøk Fiskerens Bastion med sine 7 eventyrlige tårn. Det majestetiske Buda slott har nasjonalgalleriet hvor du kan nye ungarsk kunst fra det 19. og 20. århundre. For en deilig kopp kaffe, kan du gå til en av de mange autentiske kafeene som er typisk for Ungarn. Budapest er det ideelle reisemålet for en storbytur, eller det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Ungarn. Opplev det selv: Bestill en flybillett til Budapest nå!

Kos deg på et ottomansk badehus

Som det fremgår av de mange badehusene, er Budapest et ekte kursted. Badene på Donau stammer fra den ottomanske æra i det 16. århundre. En av høydepunktene for velvære er kurbadet Gellért. De varme kildene til dette Art Nouveau-komplekset vil raskt få deg til å glemme hverdagslivets mas og jag. Varmebadet Széchenyi i byparken er den største i sitt slag. Etter en avslappende opplevelse i badehuset, kan du gå en tur gjennom den populære parken. Her finner du museer, monumenter, en vakker innsjø, en fornøyelsespark og en dyrehage.

Flybilletter til Budapest for en unik byferie

Leter du etter en billig billett til Budapest? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Ungarn før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Budapest

 

Flere grunner til å besøke Budapest

 

yelp
Budapest: Hotspots

 
Flyplass: Budapest Ferenc Liszt internasjonale lufthavn BUD
Valuta: Ungarsk florint (HUF)
Tid: GMT +1 (GMT +2, apr–okt)
Transport
Elektrisitet: 230 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Budapest: lignende reisemål