Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Typiske farger i Bologna
 

Smak på Bolognas kjøkken og historie

Vil du oppdage deilig mat og mange kulturelle høydepunkter? Bestill flybilletter til Bologna og opplev Italia som det var meningen at det skulle oppleves. Spis pasta alla bolognese som du aldri har smakt det før. Vandre rundt sjarmerende piazzas om dagen og kos deg i det fantastiske nattelivet på kvelden. Klatre opp de 498 trinnene til Asinelli-tårnet for å forstå hvorfor Bologna kalles "den røde byen" – utsikten over de røde terrakottatakene i byen er fantastisk.

En kulturutsikt

Bologna er et eneste stort friluftsmuseum. Det historiske bysentrumet er fullt av utrolige attraksjoner som Palazzo Pepoli og San-Petronio-basilikaen, byens største kirke. Den monumentale Certosa-kirkegården er også definitivt verdt et besøk. Dusinvis av billedskjønne gater strekker seg ut fra det livlige Piazza Maggiore. Og du trenger ikke bekymre deg for været: Byens kjente arkader gir beskyttelse mot sol og regn, nesten uansett hvor du måtte gå. Hvis du leter etter en kunstkolleksjon i verdensklasse, må du ikke gå glipp av Pinacoteca Nazionale. Bologna er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en rundreise i Italia. La deg forbløffe: Bestill en flybillett til Bologna nå!

Gastronomiske spesialiteter fra Bologna

En av Bolognas kallenavn er "la grassa". Det betyr "Den fete" og viser til det kulinariske omdømmet til byen. Nyt det italienske kjøkken, med måltider som den verdensberømte pastasausen Bolognese i sin reneste form, eller den nydelige tortelli (fylt pasta) som fortsatt håndlages her. Det er sant som de sier – Bologna er en matelskers paradis!

Flybilletter til Bologna for en unik ferie

Leter du etter en billig billett til Bologna? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Italia før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Bologna

 

yelp
Bologna: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Bologna Guglielmo Marconi lufthavn BLQ
Valuta: Euro (EUR)

Tid: GMT +1 (GMT +2, apr–okt)
Transport
Elektrisitet: 230 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Bologna: lignende reisemål