KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Basilica di Santa Maria del Fiore i Firenze
 

Firenze flyvning

Returflyvning fra

Funklende høydepunkter og skjulte edelsteiner

Firenze kalles ofte verdens vakreste by takket være all historien, kunsten og moten som man kan beundre der. Bestill flybilletter til Firenze og nyt det italienske kjøkken i en av de mangfoldige restaurantene. Kjøp en is på det imponerende Ponte Vecchio og finn skjulte skatter som den siste nattverd i Sant'Apollonia og Palazzo Davanzati. Uansett hva du gjør i denne byen, vil Firenze ta pusten fra deg.

Gjenopplev renessansen i Firenze

Den L-formede Piazza della Signoria fra det 13. århundre regnes ofte for å være hovedtorget i Firenze. Det er et populært møtested for både de lokale og besøkende. Torget huser Palazzo Vecchio, som har et museum hvor du kan se en flott kunstsamling fra middelalderen og renessansen. Firenze er det ideelle reisemålet for en storbytur, eller det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Italia. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Firenze nå!

Nyt la dolce vita til fulle

Den ene bygningen i Firenze som du – både bokstavelig og billedlig talt – ikke kan gå glipp av er Duomo (Firenze katedral). Den stammer fra 1296. Duomo kalles offisielt Basilica di Santa Maria del Fiore, har en slående rød kuppel og tok nesten 200 år å fullføre. Firenze huser en stor samling renessansekunst, og Uffizi galleriet oppnår størst fordel av det. I tillegg er Firenze et flott sted for å oppleve la dolce vita mens du går rundt i gatene fylt med utallige elegante forretninger. Føl deg som i kaffehimmelen i én av de mange utendørskafeene og drikk den beste cappucinoen du har smakt i hele ditt liv.

Flybilletter til Firenze for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Firenze? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Italia før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Firenze

 

yelp
Firenze: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Firenze Peretola lufthavn FLR
Valuta: Euro (EUR)
Tid: GMT +1 (GMT +2, apr–okt)
Transport
Elektrisitet: 230 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Firenze: lignende reisemål