KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Galleria Vittorio Emanuele II, Milano
 

Milano flyvning

Returflyvning fra

Oppdag Milanos skjønnhet

Ser du etter en byferie full av kulturelle perler? Bestill flybilletter til Milano og oppdag stedet hvor Gucci, Armani og Versace er like mye del av hverdagen som en espressokaffe. Kunstentusiaster bør sette kursen rett mot Castello Sforzesco, som huser ikke mindre enn 12 minimuseer. Før du trekker deg tilbake til hotellet for kvelden, kan du alltids nyte det italienske kjøkken i en av byens mange topprestauranter. Milan utstråler klasse på alle tenkelige nivåer!

De moderne italienske mestrene

Milano er Europas motehovedstad. Store merker som Versace og Valentino har hovedkontorene sine her, i tillegg til butikkene sine, selvfølgelig. Nesten alle store motehus er representert i det vakre Galleria Vittorio Emanuele II. Ikke glem å se opp - galleriets glasstak er et vakkert syn. Et likeverdig arkitektonisk mesterverk er La Scala, det verdensberømte operahuset. Milano er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Italia. Opplev det selv: Bestill en flybillett til Milano nå!

Sett deg ved det siste måltid

Milano er også kjent for italienske mestere fra svunne tider. De største kunstverkene fra renessansen kan ses her: Det siste måltid av Leonardo Da Vinci. Du kan beundre dette mesterverket i Santa Maria delle Grazie-klosteret. Milanodomen er sannsynligvis den største severdigheten i Milano. Denne hvite katedralen ruver høyt over Piazza del Duomo, og er dekorert med ikke mindre enn 3500 utskjæringer. For å se byen i all dens prakt, ta heisen opp til katedraltaket og nyt en fantastisk utsikt over Milano.

Flybilletter til Milano for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Milano? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Italia før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Milano

 

Flere grunner til å besøke Milano

 

yelp
Milano: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Milano Malpensa lufthavn MXP
Valuta: Euro (EUR)
Tid: GMT +1 (GMT +2, apr–okt)
Transport
Elektrisitet: 230 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Milano: lignende reisemål