KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
 

Rome flyvning

Returflyvning fra

Den evige by: En fest for alle sanser

Smak på atmosfæren av Italias største by. Bestill flybilletter til Roma og oppdag utrolig arkitektur fra romertiden. Gå inn i Pantheon gratis eller bestill en guidet tur i Forum Romanum. Dette var en gang det livlige sentrumet til gamlebyen. Og mens du er i gang, ikke glemme å nyte appetittvekkende godbiter fra det italienske kjøkken. Alt fra iskrem til vin og pasta, her smaker alt fantastisk.

Den fasinerende atmosfæren av forgangne tider

Roma er full av gamle bygninger - det er som å ta en tur tilbake i tiden. Colosseum, for eksempel, er det største amfiteateret som noensinne ble bygget i Romerriket. Vatikanet inneholder også mange vakre gamle bygninger. Det sies at St. Peterskirken er den vakreste kirken i verden - ta en titt og bestem selv. I denne ministaten finner du forbløffende kunst fra mestrene, som Michelangelos sixtinske kapell. Roma er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Italia: Bestill en flybillett til Roma nå!

Roma gjør deg sulten på mer

Livet dreier seg om mat i Italia, og det gjelder definitivt også i Roma. Nyt den doble avkjølende effekten av en gelato ved Trevi-fontenen. Eller finn en hyggelig restaurant i nærheten av Spansketrappen, en av de mest romantiske stedene i verden. Lyst på noe friskt? Da er Roma stedet å være. Gå til Piazza San Cosimato-markedet, for deilige frukter, grønnsaker og andre råvarer.

Flybilletter til Roma for en unik storbytur

Finne en billig billett til Roma? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: Gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Italia før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Rome

 

Flere grunner til å besøke Rome

 

yelp
Rome: Hotspots

Flere interessante steder
 

Rome: lignende reisemål