Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Piazza Castello i Torino
 

Århundregamle slott og deilig sjokolade

Setter du pris på kultur og gourmetmat? Bestill flybilletter til Torino og betrakt solnedgangen fra byens hovedsymbol: Mole Antonelliana-tårnet. Nyt fine italienske retter i en av byens mange restauranter, og ta en spasertur langs bredden av Po-elven. Besøk Museo Egizio, fullt av fascinerende egyptisk kunst. Avrund dagen med en skikkelig italiensk aperitivo, en drink-tradisjon som oppsto nettopp i Torino.

Et hjerte for historie

Via Roma ligger i hjertet av Torino, og forbinder de to viktigste plassene i byen, Piazza San Carlo og Piazza Castello. De mange sidegatene rundt disse plassene er fulle av utmerkede butikker og boutiquer. Eller du kan besøke det monumentale Palazzo Madama, der Museet for oldtidskunst befinner seg. For mer historie kan du besøke Porta Palatina og det romerske amfiteatret, og reise tilbake til romertidens Torino. Oppdag byens mange attraksjoner: Bestill en flybillett til Torino nå!

Ta en piknik i parken

Torino er berømt for sjokoladen sin. Overalt i byen finner du sjokoladebutikker der du kan teste de mange interessante smakene. Den lokale spesialiteten er gianduiotti, sjokolade med hasselnøtter. Prøv også en bicerin, en deilig, fyldig kaffe-sjokoladedrikk. Tilbring en avslappende ettermiddag under trærne i en av Torinos mange parker. Gå en tur i Parco del Valentino, den største parken i byen, ved Po-elven. Nyt en piknik og se på ekornene, eller sett deg på en benk og se på folk.

Flybilletter til Torino for en inspirerende byferie

Leter du etter en billig billett til Torino ? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Italia before du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Torino

 

yelp
Torino: Hotspots

 

Torino: lignende reisemål