Ved å besøke KLM.com godtar du bruken av cookies. Les mer om cookies.

Romantiske venetianske kanaler, Venezia
 

Perfekte piazzaer og palazzoer

Gatene er vannveier og det er ingen biler. Bestill flybilletter til Venezia og oppdag de utallige kanalene i en tradisjonell gondola. Gli forbi vakre palazzoer og nyt synet av Venezia fra vannet. Det er et must å spise en tradisjonell italiensk gelato på en av de billedskjønne plassene. Galleria dell'Accademia har kunst fra de store venetianske mesterne. Den perfekte gaven er selvfølgelig en av de venetianske karnevalsmaskene du kan kjøpe over hele byen.

Velkjente høydepunkter og skjulte skatter

Alle som besøker Venezia ender før eller senere opp på Piazza San Marco, hvor horder av duer venter på å bli matet og fotografert. Noen av hovedattraksjonene i Venezia finner du på denne plassen. Se bak den imponerende fasaden til den spektakulære Markuskirken og besøk det nærliggende Dogepalasset. Markustårnet har flott utsikt over plassen og byen. Men den virkelige sjarmen til Venezia finner du i labyrintene med smale gater og skjulte plasser hvor du kan vandre rundt i det uendelige. Venezia er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en rundreise i Italia. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Venezia nå!

Shopping på broa

Rialto-broen krysser Canal Grande, Venezias hovedvannkanal. Denne overdekte broen har en rekke butikker og befinner seg nær et stort marked, Campo della Pescheria. Her kan du kjøpe fersk fisk om morgenen, og det er også boder som selger blomster, frukt og suvenirer. Gå ikke glipp av Dorsoduro-distriktet, et nabolag full av palasser og flotte museer. Murano-øyene er bare et steinkast unna og et fantastisk sted å besøke og lære om den berømte kunsten med venetiansk glasslaging. Tiden flyr virkelig i Venezia!

Flybilletter til Venezia for en unik bytur

Leter du etter en billig billett til Venezia? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Italia før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Venezia

 

Venezia: Hotspots

 
Flyplass: Venezia Marco Polo lufthavn VCE
Valuta: Euro (EUR)
Tid: GMT +1 (GMT +2, apr–okt)
Transport
Elektrisitet: 230 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Venezia: lignende reisemål