Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Vilnius sett fra luften
 

Oppdag 'Lille Roma'

Den historiske hovedstaden i Litauen er et ekte friluftsmuseum. Bestill flybilletter til Vilnius og oppdag det flere århundrer gamle bysenteret, Vilnius katedral og presidentpalasset. Du kan shoppe så mye du klarer i denne tidligere europeiske kulturbyen, eller besøke de mange kunstutstillingene og museene. Prøv de lokale spesialitetene på kvelden i en av Vilnius' utallige restauranter.

Imponerende historie

Selv om Vilnius ofte beskrives som en barokkby, har den også gode eksempler på gotisk, rennesanses og neoklassisk arkitektur. Av denne grunn er Vilnius også kjent som lille Roma. Et besøk til det imøtekommende nabolaget Uzupis er et must. Mange artister og studenter bor her. Du kan også besøke katedralplassen (Katedros aikštė). Denne plassen huser den betagende Stanislova Bazilika og Belfry. Vilnius er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Litauen. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Vilnius nå!

Vakker natur og livlige kafeer

Vil du ha en pause fra byen? Vilnius’ vakre omgivelser er perfekte for å gå lange turer eller dra på kajakktur på Vilnele-elven. Du bør også besøke Trakai slott på en øy på innsjøen Galvevatnet, det er som å komme i et eventyr. Hvis du fortsatt har krefter igjen etter en slik opplevelsesfylt dag, har Vilnius et variert og fasettert natteliv. Eller du kan tenke over dagens hendelser i fred og ro på en av de mange atmosfæriske og gjestfrie kafeene.

Flybilletter til Vilnius for en unik bytur

Leter du etter en billig billett til Vilnius? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Litauen før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Vilnius

 

yelp
Vilnius: Hotspots

Flere interessante steder
 

Vilnius: lignende reisemål