KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
De romantiske kanalene i Amsterdam
 

Amsterdam flyvning

Returflyvning fra

Oppdag en kulturell kjempe

Oppdag denne sjarmerende verdensbyens kulturelle rikdom. Bestill flyvningene dine til Amsterdam og besøk Anne Franks hus eller Van Gogh-museet før du tar en spasertur gjennom Vondelparken. Uansett om du går, sykler eller bruker båt, venter kulturelle godbiter på deg rundt hvert hjørne. De århundrer gamle kanalhusene, Det kongelige slott i Amsterdam og Rijksmuseum et ånder historie, mens det nye EYE-museet viser frem Amsterdams ultramoderne side.

Kulturelle skatter i og omkring Amsterdam

Visste du at Amsterdams kanaler er et verdensarvsted? Gå på shopping gjennom de eksentriske ‘9 gatene’ eller oppdag byen fra vannet på en kanalbåt. Det er også mye å gjøre like utenfor Amsterdam: For en ekte smak av Holland, besøk den nærliggende landsbyen Zaanse Schans og Keukenhof. Alt dette gjør Amsterdam til det perfekte reisemål for en storbytur, og som starten på en lengre ferie i Nederland. Forvent å bli overrasket: Bestill en flyvning til Amsterdam nå!

Kast deg ut i nattelivet

Nederlandske delikatesser eller indonesisk ristaffel? Smak på de utallige kulturene i denne lille verdensbyen. Oppdag selv hvordan hvert område i Amsterdam er forskjellig. Fra Jordaan til Pijp eller Nord-Amsterdam, så har hver bydel én ting til felles: Fantastiske Cafeer som har natten lang. Akkurat som konsertsalene. Fra klassisk (Concertgebouw) til rock (Paradiso), Amsterdam har alt!

Flyvninger til Amsterdam og en unik storbytur

Finne en billig flyvning til Amsterdam? Med KLM begynner ferien din med det samme du er ombord i flyet. Reisen din vil fly av sted, med underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: Gratis filmer, spill og musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en smakfull middag og drikkevarer. Legg til våre tallrike ekstratjenester (noen tilgjengelig mot ekstra betaling) så er du i Nederland før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Amsterdam

 

Flere grunner til å besøke Amsterdam

 

yelp
Amsterdam: Hotspots

Flere interessante steder
 

Amsterdam: lignende reisemål