Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Pittoresk fjord i Oslo
 

Fantastiske fjorder og imponerende museer

Liker du tanken på en sprudlende by kombinert med vakkert landskap? Bestill flybilletter til Oslo og spasér langs Karl Johans gate, fylt av butikker, restauranter og underholdende gatekunstnere. Spis lunsj på koselige Grünerløkka og ta en båttur rundt Oslofjorden. Vintersportsentusiaster kan stå på ski så mye de orker i nærliggende natur, i Nordmarka. Oslo har noe å by på i alle årstider, uansett vær.

Sett kurs for naturen

Oslo ligger midt i den flotteste norske naturen. Byen ligger innerst i den 107 kilometer lange Oslofjorden, og er omgitt av skogkledde åser. Fjellene gir flotte muligheter for å gå tur eller sykle. Et besøk på Akershus Festning fra 1200-tallet er en fin kulturell opplevelse i Oslo havn. Et stort utvalg restauranter sikrer at kveldene dine vil være fulle av kulinariske opplevelser. Oslo er det ideelle reisemålet for en storbytur eller en perfekt start på en rundreise i Norge. Opplev det selv: Bestill en flybillett til Oslo nå!

Gå en tur på taket av operahuset

Oslo er en by for sanne kunstelskere. Byen er Edvard Munchs fødested, best kjent for bildeserien Skriket. Den norske hovedstaden har et helt museum dedikert til denne ekspresjonistiske kunstneren. Et annet tips er å gå en tur i Frognerparken, hvor du kan finne de verdensberømte Vigeland-skulpturene som består av over 200 statuer, og en fantastisk fontene. Gå til en ballettforestilling om kvelden, en konsert, eller en opera i det futuristiske operahuset. Fra taket får du en utrolig utsikt over byen.

Flybilletter til Oslo for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Oslo? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Norge før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Oslo

 

Flere grunner til å besøke Oslo

 

yelp
Oslo: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Oslo lufthavn OSL
Valuta: Norsk krone (NOK)
Tid: GMT +1 (GMT +2, apr–okt)
Transport
Elektrisitet: 230 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Oslo: lignende reisemål