Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Parlament-palasset, Bukarest
 

Rumensk kultur i all sin prakt

Vil du reiser til en by full av kultur? Bestill flybilletter til Bucuresti og gå rundt Revolusjonsplassen, besøk Stavropoleos-kirken og slapp av i Cişmigiu Gardens, en offentlig park nær byens sentrum. Bucuresti er en statlig by med brede gater og imponerende bygninger, den mest imponerende av denne er parlamentpalasset. Den rumenske hovedstaden har også vakre grøntområder som Herăstrău Park, hvor du kan ha en piknik, gåtur eller gå på rulleskøyter. Bucuresti er definitivt verdt et besøk!

Rik på kultur

Bucuresti er full av interessante museer, mange av dem ligger i tidligere palasser. For eksempel har du det nasjonale kunstmuseet i det tidligere kongepalasset, som er verdt et besøk bare av den grunn. Du har også landsbymuseet, som er Europas største utendørsmuseum og et flott sted for å lære om livet på den rumenske landsbygda. En annen attraksjon er Arcul de Triumf, som er den rumenske versjonen av triumfbuen i Paris. Bucuresti er det ideelle reisemålet for en kulturell bytur, og det perfekte utgangspunktet for en ferie i Romania. La deg overraske: Bestill en flybillett til Bucuresti nå!

De forskjellige områdene i Bucuresti

Følg Calea Victoriei, den gamleste gaten i Bucuresti. Dette vil føre deg forbi noen av de mest berømte attraksjonene i byen, sånn som Revolusjonsplassen, det imponerende konserthuset Ateneul Român og Cantacuzino-slottet. Lipscani er mer intimt: Dette middelalderske distriktet var en gang det viktigste kommersielle området i Bucuresti. Brosteinsgater vil føre deg langs sjarmerende butikker og gallerier. Distriktet har et dynamisk uteliv og er en flott plass for å bestille hotell.

Flybilletter til Bucuresti for en kulturell bytur

Leter du etter en billig billett til Bucuresti? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Romania før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Bukarest

 

yelp
Bukarest: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Henri Coanda internasjonale lufthavn OTP
Valuta: Leu (RON)

Tid: GMT +2 (GMT +3, apr–okt)
Transport
Elektrisitet: 230 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Bukarest: lignende reisemål