Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Vasilijkatedralen Moskva
 

Nyt russisk storslagenhet i Moskva

Opplev det beste Russland har å by på! Bestill flybilletter til Moskva og oppdag høydepunktene til russisk kultur. Lær historien til den røde plass eller gå langs bredden til elven Moskva. Den moderne siden til Moskva har også mye å by på: Gå på shopping på de enorme kjøpesentrene GUM og TsUM og nyt de mange restaurantene på Tverskaja-gaten. Glem ikke å prøve et glass ekte russisk vodka!

Imponerende fra topp til bunn

Moskva utstråler storslagenhet, med overflod av makeløse bygninger og majestetiske avenyer. En av byens høydepunkter du ikke kan gå glipp av er Vasilijkatedralen. Denne usedvanlige kirken med sine fargerike tårn er en av de mest åpenbare blikkfangene på den røde plass, ikke langt fra den fryktinngytende Kremln. Hvis føttene dine blir slitne av all gåingen, er den beste måten å komme seg rundt i Moskva metroen. Denne tjenesten tilbyr raske forbindelser og metrostasjonene er sanne undergrunnsskatter! Moskva er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Russland. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Moskva nå!

Prima ballerinaer og sterk vodka

Klassisk musikk og ballett er uløselig knyttet til Russland, så et besøk på Bolshoi-teateret er et must for alle som elsker ballett. Avslutt kvelden på byen på Café Pushkin, en 24-timers kafé/5-stjerners restaurant bygd i stilen til hjemmene i det 19. århundres russiske aristokratiet. La blikket vandre mens du prøver en av de mange nydelige dessertene på menyen.

Flybilletter til Moskva for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Moskva? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Russland før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Moscow

 

yelp
Moscow: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Moskva Sjeremetjevo internasjonale lufthavn SVO
Valuta: Rubel (RUB)

Tid: GMT +3
Transport
Elektrisitet: 230 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Moscow: lignende reisemål