KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Et ekte blikkfang: Casa Batlló, Barcelona
 

Barcelona flyvning

Returflyvning fra

Metropol på Spanias kyst

Sol, sjø og kultur kombinert i én by? Bestill en flyvning til Barcelona, og bli inspirert av FC Barcelonas magi, de fineste eksklusive motebutikker og de mest velsmakende tapas på hvert hjørne. Gaudís Sagrada Familia, Parc Güell, Casa Mila og Barcelonas mange museer vil fryde sansene dine. Du vil også oppdage at søvn er valgfritt, takket være byens pulserende natteliv.

Alle gode ting går opp i en høyere enhet i Barcelona

Catalonias hovedstad har noe for enhver smak. Nyt det pulserende nattelivet, særlig omkring Las Ramblas og bydelen Barceloneta. Len deg tilbake, slapp av og nyt førsteklasses cava og tapas i en av de mange restaurantene. Tilbring en dag på stranden eller få en omvisning på det ikoniske Camp Nou-stadionet. Barcelona er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Spania. Forvent å bli overrasket: Bestill en flyvning til Barcelona nå!

Byen for moteslaver og shopoholikere

Med sine mer enn 5 kilometer med handlegater er Barcelona det ultimate stedet å gå shop-amok. Små eksklusive motebutikker, bruktbutikker, store kjeder og toppmerker: Alle har funnet sin plass i Barcelona, noe som gjør dette til en av Europas shoppinghovedsteder. Kom og sjekk det ut selv!

Flyvninger til Barcelona og en unik storbytur

Finne en billig flyvning til Barcelona? Med KLM begynner ferien din med det samme du er ombord i flyet. Reisen din vil fly av sted, med underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: Gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en smakfull middag og drikkevarer. Legg til våre tallrike ekstratjenester (noen tilgjengelig mot ekstra betaling) så er du i Spania før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Barcelona

 

Flere grunner til å besøke Barcelona

 

yelp
Barcelona: Hotspots

 

Barcelona: lignende reisemål