Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Nervións bredder, Bilbao
 

Fremragede pintxos og nyskapende arkitektur

Er du nysgjerrig på hovedstaden i spansk Baskerland? Bestill flybilletter til Bilbao og besøk det storslagne Guggenheim-museet, byens landemerke. Spaser gjennom den romantiske Doňa Casilda-parken og se ut over Nervion-elven fra Zubizuri-broen. For en livlig kveld på byen kan du utforske de mange tapas- og cocktailbarene og la deg sjarmere av Bilbaos jordnære atmosfære.

Gamle markeder og trendy metrostasjoner

Bilbao byr på en overraskende arkitektonisk blanding. Besøk de historiske bygningene i gamlebyen, som Catedral de Santiago og den vakre markedshallen Mercado de la Ribera. Dette er også et godt lunsjsted. Folk med sans for moderne arkitektur vil også sette pris på det futuristiske Guggenheim-museet og de moderne metronedgangene som finnes over hele byen. Og ikke glem å besøke kultursenteret Al Hondiga. Opplev alle disse attraksjonene og mere til: Bestill en flybillett til Bilbao nå!

Kulinariske gleder og shopping med stil

Bilbao er en fantastisk shoppingdestinasjon. Det spanske varehuset El Corte Inglés har et stort kjøpesenter på Gran Via, den travle hovedgaten i Bilbao. For mer luksuriøs shopping, kan du besøke nabostrøkene Indautxi og Ensanche. Begynner du å bli sulten? Bilbao er berømt for sine tapas, eller pintxos, som de kalles i Baskerland. Fra det trendy til det tradisjonelle: Bilbao er full av pintxo-barer der du kan smake nydelig baskisk mat ledsaget av et glass utmerket vin.

Flybilletter til Bilbao for en unik byferie

Leter du etter en billig billett til Bilbao? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Spania før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Bilbao

 

yelp
Bilbao: Hotspots

Flere interessante steder
 

Bilbao: lignende reisemål