KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Plaza de la Cibeles, Madrid
 

Madrid flyvning

Returflyvning fra

Fantastisk kunst og deilige tapas

Liker du museer, god mat og et yrende natteliv? Da bør du bestille flybilletter til Madrid og oppdage den spanske hovedstaden. Spasér over slottsplassen og gå på shopping på Gran Via. Hvis du er heldig, spiller fotballklubben Real Madrid hjemmekamp, og du kan få tak i billett. Like utenfor byen kan du besøke den utrolige temaparken Parque Warner. Om kvelden kan du nyte de deiligste tapas på Plaza Mayor, fulgt av en virvlende danseoppvisning i en av flamencobarene.

Toppmuseer og vakre parker

Madrids gyldne triangel er byen tre museer i verdensklasse: Prado, Reina Sofia og Thyssen-Bornemisza. Museene former et triangel på Paseo del Prado, og hvert av dem inneholder en samling av de store mestrenes verk. Har du sett nok kunst? Du kan alltids gå en enkel tur i den nærliggende parken Buen Retiro. Her kan du også leie en båt og seile på innsjøen. I den botaniske hagen kan du beundre alle de forskjellige plantene. Madrid er det ideelle reisemålet for en kulturell byferie, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Spania. Opplev det selv: Bestill en flybillett til Madrid nå!

Krydrede pølser og sprudlende cava

I Madrid finner du en tapasbar på nesten ethvert gatehjørne. Smak på de deiligste oliven, Jamón Ibérico, og krydrede spanske pølser, mens du nipper til fin spansk vin. Hvis du foretrekker en bedre middag, er El Sobrino de Botín den eldste restauranten i verden, og har fremdeles et meget godt rykte. Er du nysgjerrig på Madrids natteliv, pass på å sjekke ut distriktene Chueca og La Latina.

Flybilletter til Madrid for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Madrid? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Spania før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Madrid

 

Flere grunner til å besøke Madrid

 

yelp
Madrid: Hotspots

 
Flyplass: Adolfo Suarez Madrid Barajas lufthavn MAD
Valuta: Euro (EUR)
Tid: GMT +1 (GMT +2, apr–okt)
Transport
Elektrisitet: 230 volt, 50 Hz.
Vær:

Les all praktisk info

 

Madrid: lignende reisemål