Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Ronda's-broen, nær Malaga
 

Praktisk informasjon om Malaga

Tid

GMT +1 (GMT +2 mellom siste søndag i mars og siste søndag i oktober).

Elektrisitet

Nettstrømmen er på 220 eller 225 volt, 50 Hz. Støpsler med to stifter av europeisk type er standard.

Valuta

Den offisielle myntenheten i Spania er euro (EUR). En euro deles i 100 cent. Penger kan veksles på vekslingskontorer og større hoteller, men bankene gir best vekslingskurs. Alle vanlige kredittkort godtas på de fleste hoteller, restauranter og butikker. Det finnes rikelig med minibanker, og de representerer generelt den billigste og enkleste måten å få tak i kontanter.

Kommunikasjon

Landskoden for Spania er +34. Betalingstelefoner er enten blå eller grønne. Få av dem tar mynter, så det beste er å kjøpe telefonkort. Disse selges i postkontorer, tobakksforretninger og aviskiosker. Mobiltelefonoperatører gir god dekning på GSM 900/1800 over hele fastlandet samt Balearene og Kanariøyene. E-post- og internettilgang er tilgjengelig på internettkafeer i de fleste byer og turistanlegg.

Nødnummer

Nødnummer: 112

Visa- og helseinformasjon

Alt om visa- og helseinformasjon

Offentlige høytidsdager

Klima

Malaga internasjonale lufthavn

www.aena-aeropuertos.es/csee/Satellite/Aeropuerto-Malaga/en/Home.html

Slik kommer man seg til byen

Busser, tog og drosjer tilbyr transport til og fra Málaga lufthavn. Det går regelmessige bussavganger fra lufthavnen til Málaga sentrum. Turen tar bare 15 minutter. Med drosje tar det rundt 20 minutter inn til byen, og det legges til egne gebyrer fra lufthavnen. Det går regelmessige tog til Málaga, Torremolinos og Fuengirola.

Bilutleie

Avis, Europcar og Hertz er noen av bilutleiefirmaene som er representert på flyplassen.

Drosjer på flyplassen

Drosjer venter utenfor ankomsthallen i terminalen. Prisene er høyere om natten

Transport mellom terminalene

De tre terminalene ligger like ved siden av hverandre og er forbundet.

Fasiliteter

På lufthavnen finnes det en bank, minibanker, valutaveksling, restauranter og barer, butikker, et postkontor, nasjonalt transport- og luftfartsmuseum samt en VIP-lounge.

Parkering

Det finnes rikelig med kort- og langtidsparkering på Malaga lufthavn.

Internett

Det finnes gratis trådløst Internett og internettkiosker.