KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Skjærgårdsøyer, Göteborg
 

Göteborg flyvning

Returflyvning fra

Bytur i avslapningsmodus

Göteborg er berømt for sin avslappede atmosfære, panoramiske utsikt og vakre natur. Bestill flybilletter til Göteborg og besøk katedralen og Älvsborg festning, eller gå ombord i en berg og dal-bane på Liseberg tivoli. Gamlebyen er omringet av en kanal, så det er svært morsomt å utforske byen i båt. Eller ta båten til utrolige Göteborgs skjærgård, hvor du finner billedskjønne fiskelandsbyer og et antall dyrearter på de mange øyene.

Alt innen gangavstand

I Göteborg er nesten alt innen komfortabel gangavstand. Enten du vil se innendørsmarkedet, katedralen eller havna, kan du gjøre alt til fots. Sett av tid til å besøke Nordstan, et shoppingsenter som gir et flott inntrykk av de mange attraksjonene Sverige kan tilby når det gjelder moderne design. Hagadistriktet har mange restauranter og spesialbutikker. Göteborg er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Sverige. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Göteborg nå!

Fra Avenyn til sommerfuglhuset

Før eller senere havner alle i byens stolthet: Avenyn. Denne livlige boulevarden er full av kafeer, restauranter og puber. Helt i enden av Avenyn finner du Götaplatsen. Denne plassen huser Byteateret, Kunstmuseet, og selvfølgelig Konserthallen, hjemmearenaen til Göteborgs verdensberømte symfoni. Foretrekker du å slappe av i det grønne? Dra til Trädgårdsföreningen, en vakker park i midten av byen. Den huser Sveriges største rosehage og et sommerfuglhus.

Flybilletter til Göteborg for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Göteborg? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Sverige før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Göteborg

 
Flyplass: Göteborg-Landvetter internasjonale lufthavn GOT
Valuta: Krona (SEK)
Tid: GMT +1 (GMT +2, apr–okt)
Transport
Elektrisitet: 230 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Göteborg: lignende reisemål