Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Sturefors slott, Linköping
 

Utforsk det uoppdagede Sverige

Oppdag det landlige Sverige! Bestill flybilletter til Linköping og besøk Flyvåpenmuseet og Ekenäs slott. La deg forbause av den majestetiske katedralen og oppdag Konsthallen-passasjen: et Mekka for kunstelskere. Det er lett gange herfra til det travle sentrum i byen hvor du finner restauranter, shoppinggater og autentiske bakerier. Hvis du liker å tilbringe tid i naturen, er det et vidstrakt landskap full av innsjøer, skoger og fantastiske gangstier bare få minutter utenfor byen.

Kunst, kultur og gastronomi

Byens mest iøynefallende bygning er den 109 meter høye katedralen. Konstruksjonen av dette solide gotiske byggverket begynte så langt tilbake som 12. århundre. Slapp av i de historiske gatene i Gamla Linköping friluftsmuseum og smak på atmosfæren fra tidlig i det 19. århundre. Det er til og med en gammel sjokoladefabrikk hvor du kan smake og kjøpe sjokolade. Flyentusiaster kan besøke Flyvåpenmuseet som har dusinvis av fly i utstillingen. Linköping er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Sverige. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Linköping nå!

Fra arkitektur til sport og avslapning

Foretrekker du moderne arkitektur? Mange moderne bygninger har nylig blitt bygd i Linköping: det nye biblioteket, Mjärdevi vitenskapspark og Cloetta-senteret. Sistnevnte er en moderne arena for sportsarrangementer og konserter og er absolutt verdt et besøk. På tide å slappe av? Det perfekte stedet for det er Trädgårdsföreningen bypark, med landskap i engelsk stil anno 1859. Parken har en samling gamle trær, bekker og sjøer, og har en vakker sommerfuglhage. Observasjonstårnet har forbløffende utsikt!

Flybilletter til Linköping for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Linköping? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Sverige før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Linköping

 

yelp
Linköping: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Linköping City lufthavn LPI
Valuta: Krona (SEK)

Tid: GMT +1 (GMT +2, apr–okt)
Transport
Elektrisitet: 230 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Linköping: lignende reisemål