Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Skeppsholmen bro, Stockholm
 

Oppdag byen bygget på de 14 øyene

Museer, natur og temaparker i én eneste by? Bestill flybilletter til Stockholm og streif gjennom den svenske hovedstaden. Besøk Vasamuséet og gå ombord på et krigsskip fra 1600-tallet. Du kan også beundre det Kungliga Slottet og nyte utsikten frå rådhusets tårn. Du vil være forundret om hvor mye vann renner gjennom byen: Det er ikke rart at Stockholm kalles Nordens Venezia.

Stockholms kulturelle side

Gamla Stan er den eldste bydelen i Stockholm. Brosteinbelagte gater snirkler seg rundt middelalderske bygninger med utmerkete kafeer, restauranter og butikker som selger svenske designartikler. Når det gjelder kultur finnes det en masse du kan gjøre i Stockholm. Kunstelskere må ikke gå glipp av det Moderna Museet, som viser kunst av moderne kunstnere, blant andre Andy Warhol. Eller besøk nasjonalmuseet, hvor tidligere århundre forestilles med kunstverk av Rembrandt og Degas. Stockholm er det ideelle reisemålet for en kulturbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Sverige. Opplev det selv: Bestill en flybillett til Stockholm nå!

Underholdning for hele familien

Stockholm er et reisemål for hele familien. En god måte å oppdage byen på er en båttur blant de 14 øyene. Sverige er også Pippi Langstrømpes land: I minimuseet Junibacken kan du gå på et magisk tog som kjører deg gjennom Astrid Lindgrens underlige land, hvor Pippi Langstrømpe og mange andre karakterer bor. Hvis du og familien din søker spenning og aktivitet er Tivoli Gröna Lund med sine berg-og-dal-baner midt i byer stedet å gå.

Flybilletter til Stockholm for en unik byferie

Leter du etter en billig billett til Stockholm? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Sverige før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Stockholm

 

Flere grunner til å besøke Stockholm

 

yelp
Stockholm: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Stockholm-Arlanda internasjonale lufthavn ARN
Valuta: Krona (SEK)

Tid: GMT +1 (GMT +2, apr–okt)
Transport
Elektrisitet: 230 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Stockholm: lignende reisemål