KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Vår ved Genèvesjøen
 

Genève flyvning

Returflyvning fra

Genève, en perle ved sjøen

Den vakre byen Genève befinner seg mellom Alpene og Lac Genève. Bestill flybilletter til Genève og oppdag de mange sidene til denne vennlige byen og dens slående omgivelser. Genève er et flott utgangspunkt for en bytur kombinert med utendørsaktiviteter, fra fjellvandring og -sykling til skisport på vinteren. Etter en dag med opplevelser kan du slappe av i en av de mange restaurantene og nyte delikatessene fra det sveitsiske kjøkken. Hvordan høres det ut med en ostefondue?

Fargerike loppemarkeder og billedskjønne gater

De fleste butikkene i Genève befinner seg i de elegante gatene til Rue de Rhône og Rue de la Confédération. Det gamle bysentrumet tilbyr en rekke antikvitetsbutikker i tillegg til autentiske bistroer og interessante kunstgallerier. De populære distriktene i Saint-Gervais og Paquis er også verdt et besøk. Det samme gjelder loppemarkedet som avholdes i Plaine de Plainpalais på onsdager og lørdager. Genève er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Sveits. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Genève nå!

Natur og kultur

Jardin Anglais (den engelske hage) er et flott sted for en spasertur. De lokale vil fortelle deg at det er den livligste parken i byen. Hvis du besøker Genève om sommeren, er bystranda Bain de Paquis et flott sted for å sole seg og svømme. For kulturelle aktiviteter besøker du Saint-Pierre katedral eller den romantiske Château de Chillon på den andre siden av Genève-sjøen. Genève tilbyr også mer enn 30 museer.

Flybilletter til Genève for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Genève? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Sveits før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Genève

 

yelp
Genève: Hotspots

 
Flyplass: Genève lufthavn GVA
Valuta: Sveitsisk franc (CHF)
Tid: GMT +1 (GMT +2, apr–okt)
Transport
Elektrisitet: 230 volt, 50 Hz.
Vær:

Les all praktisk info

 

Genève: lignende reisemål