Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Aarburg slott i nærheten av Zürich
 

Kombiner kultur med natur i Zürich

Liker du kunst, vakre omgivelser og nydelig mat? Bestill flybilletter til Zürich og gå langs de historiske brosteinbelagte gatene i den gamle byen. Nyt utsikten til Lindenhofplatz eller besøk Zürichs dyrehage. Det er utmerkede shoppingmuligheter i eksklusive Bahnhofstrasse. Og du kan koble fullstendig av på Zürichsjøen og i det omkringliggende fjellene. Om vinteren er byen den perfekte basen for en fantastisk skiferie.

Toppkvalitets kunst

Kunstelskere blir tilfredsstilte i denne sveitsiske byen. Dadaismen viste seg her for første gang i begynnelsen av det 20. århundre og er godt representert i en rekke berømte museer sånn som Kunsthaus Zürich. Her finner du også verker av Picasso, Kandinsky og Chagall. I tillegg er byen hjemmet til mange gallerier, hovedsakelig i det trendy distriktet Zürich West. Zürich er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Sveits. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Zürich nå!

Fra Michelin-stjerne til ostefondue

Fra Michelin-stjerne til ostefondue

Flybilletter til Zürich for en unik bytur

Leter du etter en billig billett til Zürich? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Sveits før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Zürich

 

yelp
Zürich: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Zurich Airport ZRH
Valuta: Sveitsisk franc (CHF)

Tid: GMT +1 (GMT +2, Apr - Oct)
Transport
Elektrisitet: 230 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Zürich: lignende reisemål