KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Den blå moské om natten, Istanbul
 

Dykk inn i denne dynamiske byen ved Bosporos

Oppdag byen hvor Øst møter Vest. Bestill flybilletter til Istanbul og la deg omslutte av byens unike kultur. Spasér over Galatabroen, besøk en av de tradisjonelle hammamene og ta en romantisk båttur på Bosporos. I storbasaren og krydderbasaren finner du eventyrlige oljelamper og krydder i alle farger du kan forestille deg. Du kommer garantert ikke til å dra tomhendt hjem!

En by med en fortryllende historie

Historie- og kulturelskere er i sitt rette element i Istanbul. Byen er full av vakre bygninger. De mest kjente er Topkapipalasset, den Blå Moskeen og Hagia Sophia i det historiske Sultanahmet-distriktet. Men det er masse å se på andre siden av vannet også, som for eksempel det gamle Galatatårnet. Istanbul er det ideelle reisemålet for en kulturbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Tyrkia. Opplev det selv: Bestill en flybillett til Istanbul nå!

Dans hele natten

Nattelivet i Istanbul er som et eventyr fra tusen og en natt, med endeløse muligheter. Nabolaget rundt Taksimplassen er et populært underholdningsområde. De smale gatene huser utallige restauranter og klubber hvor du kan bestille utmerket mat og danse hele natten. Skjem deg bort med en tur til det luksuriøse Ortaköy-distriktet ved Bosporos. Her finner du noen av de hotteste klubbene i Istanbul, og eneren blant dem er Reina. Klubben har flere fantastiske restauranter, et dansegulv i friluft og fenomenal utsikt over Bosporos bro.

Flybilletter til Istanbul for en overraskende bytur

Leter du etter en billig billett til Istanbul? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Tyrkia før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Istanbul

 

Flere grunner til å besøke Istanbul

 

yelp
Istanbul: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Istanbul lufthavn IST
Valuta: Tyrkisk lira (TRY)

Tid: GMT +3
Transport
Elektrisitet: 220 volt, 50 Hz.
Vær:

Les all praktisk info

 

Istanbul: lignende reisemål