KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
 

Kyiv flyvning

Returflyvning fra

Oppdag katedralene og arkitekturen i Kiev

Frister det med litt østeuropeisk kultur? Bestill flybilletter til Kiev og vandre langs elven Dnieper eller nyt byens kunst og arkitektur. Skulpturene i Peizazhna Alley vil definitivt få deg til å smile, og det unike Gorodetsky-huset er en annen unik opplevelse. Intet besøk til Kiev er fullkomment uten en tur til Caves-klosteret med sine vakre kirker og undergrunnsgrotter. Det er også mange vakre parker hvor du kan sette deg tilbake og slappe av. Du vil raskt forelske deg i Kiev!

Gulltak og undergrunnsbutikker

En av Kievs fineste bygninger er utvilsom sankt Sophia-katedralen med sine makeløse gylne og grønne tak. Det er et stort mosaikkbilde av en knelende jomfru Maria i hovedrommet i kirken – det sies at så lenge dette mosaikkbildet eksisterer, vil også Kiev eksistere. Sørg for at du også besøker uavhengighetsplassen (Maidan Nezalezhnosti), hovedplassen i byen og det viktigste møtestedet for både gammel og ung. Under plassen er det et stort kjøpesenter med intet mindre enn 7 etasjer. Kiev er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Ukraina. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Kiev nå!

Bak Den gylne porten

Leter du etter en kulturell kveld på byen? I Kiev kan du velge mellom et utvalg forestillinger som opera, teater, dans og ballett. I tillegg har denne østeuropeiske byen en rekke fascinerende butikker og gallerier. Andriyivskyy-bakken, en skrå gate som forbinder den øvre byen til det historiske distriktet til Podil lenger ned, er kjent som Kievs Montmartre. En annen ting av interesse er den gamle inngangen til Kiev, Den gylne porten (eller zoloti vorota). Besøk museet og finn ut mer om Kievs historie.

Flybilletter til Kiev for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Kiev? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Ukraina før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Kyiv

 

yelp
Kyiv: Hotspots

 

Kyiv: lignende reisemål