Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Dunnottar Castle i nærheten av Aberdeen
 

Bli kjent med det ekte Skottland

Leter du etter en ekte skotsk opplevelse? Bestill flybilletter til Aberdeen og nyt de typisk skotske severdigheten i og rundt denne historiske byen. Prøv den unike skotske maten og bli forbløffet av den karakteristiske arkitekturen i den indre byen mens du vandrer langs Union Street, Aberdeens bankende hjerte og en shoppers drøm. Du trenger ikke lete lenge for å finne den ultimative suveniren med en klassisk skotsk tartan.

Nyt en liten dram med flytende gull

Følg den berømte Speyside Whisky Trail: en fascinerende rute langs det lokale landskapet som omfatter noen av de mest kjente whiskybrenneriene. Du vil naturligvis bli invitert til å smake på Skottlands mest kjente drink overalt du går. Og intet besøk til Aberdeen er fullkomment uten å prøve deg på minst noen hull på en av regionens mange flotte golfbaner. Golfbanene Hazlehead Golf Course og Balnagask Golf Course, som ligger på sanddyner, er gode eksempler. Aberdeen er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Skottland. Oppdag selv: Bestill en flybillett til Aberdeen nå!

Granittbygninger og majestetiske slott

Aberdeen er kjent som "Granittbyen" siden så mange av bygningene er laget av denne utrolig massive steinsorten. Og når solen skinner, vises den bemerkelsesverdige kontrasten mellom den grå granitten og de mange grøntområdene. Aberdeen har intet mindre enn 6 parker du kan besøke og nyte. Flere historiske skotske høydepunkter ligger rett utenfor byen. Blant disse finner du Dunnottar Castle, som er bygd på en klippe på kysten, og Balmoral Castle, som er sommerboligen til dronning Elizabeth II. Og du burde virkelig besøke fiskerhusene og små gatene i Fittie Village, der du kan spise de beste fiskemåltidene i Aberdeen.

Flybilletter til Aberdeen for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Aberdeen? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Storbritannia før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Aberdeen

 

yelp
Aberdeen: Hotspots

 
Flyplass: Aberdeen internasjonale lufthavn ABZ
Valuta: Britisk pund (GBP)

Tid: GMT (GMT +1, apr–okt)
Transport
Elektrisitet: 230 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Aberdeen: lignende reisemål