KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Gas Street Basin, Birmingham
 

Birmingham flyvning

Returflyvning fra

Cruise gjennom Englands Venezia

Ser du etter høykultur, siste mote og et aktivt natteliv? Bestill flybilletter til Birmingham og gå på shopping i Victoria Square eller i den overdekkete Bullring. Det historiske bysentrumet er fullt av attraksjoner som Birmingham Town Hall og det fantastiske Council House. Fans av landlige engelske hus bør ikke gå glipp av et besøk på Winterbourne House. Birmingham tilbyr interessante aktiviteter for alle!

Historiske kanaler og arbeiderhus

Vann renner på tvers i Birmingham, og byen har flere kanaler enn Venezia, så en båttur er en perfekt måte å utforske byen på. I hjertet av dette omfattende kanalnettverket er Gas Street Basin, som huser mange flotte restauranter og butikker. Et annet usedvanlig trekk i byen er "back-to-back"-arbeiderhusene fra det 19. århundre, ofte bygd i sjarmerende gårdsplasser. Hvis du trenger en pause, er den Botaniske hagen rett rundt hjørnet, og Birmingham Zoo er et annet bra sted for å slappe av. Birmingham er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i England. La deg overraske: Bestill en flybillett til Birmingham nå!

Gourmet-kvelder og livlige netter

Når natten kommer over Birmingham, kommer en helt annen side av byen til live. Gater fulle av klassiske puber og trendy nattklubber danner en livlig atmosfære. Spesielt Broad Street har mange flotte steder, og natten går også unna i det levende Jewellery Quarter. Birmingham er også kjent som en av byene i England med best mat: Du kan få fantastiske måltider i hundrevis av restauranter, fra steder med Michelin-rangering, til enkle kroer.

Flybilletter til Birmingham for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Birmingham? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Storbritannia før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Birmingham

 

yelp
Birmingham: Hotspots

 

Birmingham: lignende reisemål