KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Georgianske hus i Hotwells, Bristol
 

Bristol flyvning

Returflyvning fra

Veksle mellom kultur og strand i Bristol

Ser du etter frisk luft på sørkysten av England? Bestill flybilletter til Bristol og oppdag denne sjarmerende byen på elven Avon. Besøk de frodige hagene i Queen Square og lær om Viktoriansk tid på Blaise Castle House Museum. Bristol er bare et steinkast fra stranda, et sted hvor du kan slappe helt av etter storbyens jag. Familier vil utvilsomt kunne kose seg på de spektakulære Bristol Aquarium og Bristol Zoo.

Oppdag det historiske bysentrumet

Gammelt og nytt går hånd i hånd i Bristol. Den historiske havnen, for eksempel, har den moderne Pero Bridge, som er opplyst om natten. Fra havna er det kort gange til Bristol Cathedral, byggverket som stammer fra helt tilbake til det 12. århundre. I tillegg din den gamle byporten fra det 14. århundre, finner du de antikke bygatene fylt med kafeer og restauranter for en forfriskningspause. Bristol er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en rundreise i England. Opplev det selv: Bestill en flybillett til Bristol nå!

Aktiviteter for unge og gamle

Bristol er et enestående reisemål for hele familien. Gå over den imponerende Clifton Suspension Bridge, symbolet til Bristol, en opplevelse for alle, uansett alder. Eller gå ombord i Brunel’s SS Great Britain, det ikoniske dampskipet bygd i 1845 som nå ligger til kai i Bristols havn. Trekk friskluft med familien på Weston beach, hvor det også er et stort pariserhjul.

Flybilletter til Bristol for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Bristol? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Storbritannia før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Bristol

 

yelp
Bristol: Hotspots

Flere interessante steder
 

Bristol: lignende reisemål