KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Gamlebyen, Edinburgh
 

Edinburgh flyvning

Returflyvning fra

Smak på det ekte Skottland

Edinburgh er den imponerende historiske hovedstaden i Skottland og har en rekke interessante steder. Bestill flybilletter til Edinburgh og oppdag slottene, kirkene og pubene. Hver pub tilbyr et stort utvalg i whisky, og du kan besøke Scotch Whisky Heritage Centre for å lære hvordan det skotske gullet lages. Om kvelden kan du kombinere din drink med et ordentlig skotsk måltid: Haggis og stovies serveres i hver restaurant med respekt for seg selv.

Oppdag særegenhetene til "Royal Mile"

Hovedgaten i Edinburgh er kjent som "Royal Mile", og er byens stolthet. Gaten (som faktisk er 1 mile lang) går rett gjennom Edinburgh og forbinder Edinburgh slott til Holyrood palass. Den historiske "Royal Mile" kjennetegnes av majestetiske hus fra det 16. og 17. århundre. Dypt under "Royal Mile" er Mary Kings Close: en labyrint med skumle underjordiske smug som vil få deg til å grøsse. Ikke skummelt nok? Og så har du alltid Edinburgh dungeons. Edinburgh er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Skottland. Opplev det selv: Bestill en flybillett til Edinburgh nå!

Høyt oppi åsenc

Den skotske hovedstaden har mange unik og gammel arkitektur, med Edinburgh slott som det stolte høydepunktet. Slottet befinner seg på en ås og tårner høyt over byen. Tidligere var det det kongelige palasset, våpenlager, fengsel og hvelv for kronjuvelene. Hvis du letter etter et sted å slappe av, kan du besøke den kongelige botaniske hage for en fredelig oase fylt med ekstraordinære plantearter og klassiske drivhus.

Flybilletter til Edinburgh for en fascinerende storbytur

Leter du etter en billig billett til Edinburgh? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Storbritannia før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Edinburgh

 

yelp
Edinburgh: Hotspots

 

Edinburgh: lignende reisemål