KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Skotske sekkepiper, Glasgow
 

Glasgow flyvning

Returflyvning fra

Oppdag de skotske skattene i Glasgow

Kultur, design og historie blant overveldende natur: Bestill flybilletter til Glasgow og nyt alt denne fabelaktige skotske byen tilbyr. Beundre Burrell-samlingen og Pollok Country Park eller besøk Glasgow katedral. Det skotske høylandet venter rett utenfor byen, og der finner du den ekte høylandskulturen: sekkepiper, kilter, og selvfølgelig whisky! Glasgow har nok attraksjoner til å enkelt fylle opp en hel ferie!

Moderne arkitektur og historiske destillerier

Glasgow ble kåret til Storbritannias arkitekt- og designby i 1999 – med god grunn. Clyde Auditorium, Glasgow Science Centre og The Lighthouse bidrar til å gi byen sin sjarm og en moderne atmosfære. I tillegg har Skottlands største by naturligvis mye kultur og historie. Besøk for eksempel det gamle Glengoynebrenneriet for å se hvordan det skotske livets vann – whisky – lages. Ikke glem å besøke det flotte Kelvingrove Art Gallery and Museum. Glasgow er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Skottland. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Glasgow nå!

Shopping fra tidlig morgen til sent om natten

Etter London er Glasgow hovedbyen for shopping i Storbritannia. Hvis du elsker italiensk design, går du til det italienske området, Glasgows "lille Milan". Et annet shoppingparadis er St. Enoch, det største innendørs shoppingsenteret i Europa, med alle de største merkene og motekjedene. Er du mer sportsfan? Dra på en Rangers- eller Celtic-kamp. Hvis du er småsulten etter denslags aktiviteter, kan du finne en matbit på én av Glasgows mange tradisjonelle puber for å dempe hungeren.

Flybilletter til Glasgow for en unik byferie

Leter du etter en billig billett til Glasgow? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Storbritannia før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Glasgow

 

yelp
Glasgow: Hotspots

 

Glasgow: lignende reisemål