KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Queen Victoria Street, Leeds
 

Leeds flyvning

Returflyvning fra

Oppdag den industrielle fortiden i livlige Leeds

En gang blomstret Leeds som tekstilsentrum, men i dag er den i hovedsak en livlig universitetsby. Bestill flybilletter til Leeds og oppdag de utallige attraksjonene. Besøk byens kunstgalleri og den vakre Victorian Town Hall. Eller gå en tur langs vannkanten til Leeds Industrial Museum. Shopping i Leeds er en fryd takket være det kompakte fotgjengersentrumet. Kjøpesenteret Victoria Quarter fra det 19. århundre er selve kronen på verket.

Fra Grand Theatre til en perfekt kveld på byen

Noe du definitivt burde inkludere på din liste over ting å gjøre er å se en forestilling på Grand Theatre hvor du kan nyte opera, teater eller ballett. Teateret er faktisk verdt et besøk i seg selv takket være den slående arkitekturen datert fra 1878. Etterpå kan du la deg rives med av Leeds' natteliv. Byen er full av puber, restauranter og nattklubber som gir deg en knall natt på byen. Leeds er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i England. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Leeds nå!

Oppdag fortidens Leeds

En av de mest populære attraksjonene er ruinene fra Kirkstall Abbey fra det 12. århundre. Du kan lære alt om byen og Kirkstall Abbey i det nærliggende Abbey House Museum. Gå langs byens historiske gater, så vil du få følelsen av at du er tilbake i det 19. århundres Leeds. Trenger du en pause? Ta lunsj i en av Leeds mange parker: Det er ikke færre enn 7!

Flybilletter til Leeds for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Leeds? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Storbritannia før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Leeds

 

yelp
Leeds: Hotspots

 

Leeds: lignende reisemål