KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Klassiske røde London-telefonkiosker
 

Imponerende museer og spennende butikker

Røde telefonkiosker og sorte drosjer er karakteristiske trekk ved Londons bygater. Bestill flybilletter til London, så kommer du hjem med minner fylt av kulturopplevelser og de siste trendene i shoppingposene dine. Besøk Buckingham Palace og møt Beefeaters i Tower of London. En spasertur gjennom Hyde Park er en nydelig måte å starte dagen. Hvis du er i nabolaget, ta en tur innom Harrods og nyt synet av motekreasjonene og glitrende diamanter. Aldri et kjedelig øyeblikk i London!

Oppdag en by full av høydepunkter

Uansett om du liker å kikke i butikkvinduer hos de dyreste butikkene, eller er på utkikk etter et røverkjøp, finner du det du liker best i London. Travle Oxford street er full av store butikkutsalg og kjedebutikker. Dersom du liker unike småbutikker eller antikvitetsforretninger, hopp i en taxi og sett kursen mot de fargerike gatene i Notting Hill. Hvis historie interesserer deg mest kan du ikke gå glipp av det imponerende Tower of London. Gå en tur langs den ikoniske Tower Bridge, så er du straks framme. London er det ideele reisemålet for en variert storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i England. Skjem deg bort: Bestill en flybillett til London nå!

En overflod av museer og engelske puber

Du kan lett tilbringe hele helgen i Londons mange museer. Det Britiske Museet er verdt et besøk, selv bare for å se den fantastiske arkitekturen. For å se moderne kunst er den beste plassen Tate Modern på sørsiden av Themsen. Sørsiden er også plassen hvor du finner London Eye - med glasskapsler som gir deg en fantastisk utsikt over byen. Når Big Ben slår 5 slag fylles Londons puber: Det er på tide med en pint!

Flybilletter til London for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til London ? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Storbritannia før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i London

 

Flere grunner til å besøke London

 

yelp
London: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: London Heathrow lufthavn LHR
Valuta: Britiske pund (GBP)

Tid: GMT (GMT +1, apr–okt)
Transport
Elektrisitet: 230 volt, 50 Hz.
Vær:

Les all praktisk info

 

London: lignende reisemål