KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Salford Quays gangbro, Manchester
 

Manchester flyvning

Returflyvning fra

Oppdag mangfoldet til Manchester

Manchester er en ekstremt allsidig by. Bestill flybilletter til Manchester og besøk Chester Zoo og Old Trafford, hjemmebanen til Manchester United Football Club. Med eksepsjonelle kunstgallerier, et historisk sentrum og et livlig natteliv, vil du ikke kjede deg et sekund i denne dynamiske byen. Og bare én time unna finner du den vakre engelske kysten, hvor du kan puste inn den friske sjøluften.

En overflod av kunst og kultur

Manchester huser en rekke fascinerende museer. Lowry, i Quays-distriktet er byens kjerne for kunst og kultur. Besøk de eksepsjonelle galleriene eller nyt en forestilling på ett av de to teatrene. Imperial War Museum er ikke langt unna. Bygningen ble designet av den verdenskjente arkitekten Daniel Libeskind og er verdt et besøk bare for arkitekturen. Har du med deg barn? Det interaktive Legoland Discovery Centre er veldig gøy for dem. Manchester er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i England. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Manchester nå!

Fra "Curry Mile" til Beetham Tower

Vil du ha noe fint og smakfullt? "Curry Mile" er en gate med mer enn 200 restauranter som tilbyr hovedsakelig indisk og pakistansk mat. Gaten er en mile lang og er et skue med sine opplyste fasader og neonlys. Det imponerende Beetham Tower anbefales for betagende utsikt over byen. Det er hovedsakelig konstruert av glass. Med sine 165 meter er det Storbritannias høyeste boligblokk. På en klar dag kan du se helt til Liverpool og Blackpool!

Flybilletter til Manchester for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Manchester? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Storbritannia før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Manchester

 

yelp
Manchester: Hotspots

 

Manchester: lignende reisemål