Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

The Sage Gateshead, Newcastle
 

Oppdag historiske slott og lange strender

Historie og moderne arkitektur går hånd i hånd i Newcastle. Bestill flybilletter til Newcastle og besøk The Sage Gateshead, en futuristisk konserthall, og The Baltic Centre for Contemporary Art. Trekk frisk luft på de lange strendene bare et steinkast unna det pulserende bysenteret. Samme hvor du drar og samme hva du gjør, er Newcastle full av behagelige overraskelser.

Moderne broer og gigantiske kjøpesentre

Newcastle er en flott by for shopping. Besøk det enorme shoppingsenteret Eldon Square eller dra kortet i et av Europas største kjøpesentre: Metrocentre. Foretrekker du tradisjonelle omgivelser? Grainger Market i bysenteret, er et flott innendørsmarked full av små butikker. Tyne-elven går gjennom byen og blant de sju broene som går over den er Millennium Bridge den mest imponerende. Gå langs denne flotte broen om kvelden og nyt den fargerike belysningen. Newcastle er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i England. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Newcastle nå!

Romerske vegger og trendy nattklubber

Ingen som elsker historiske attraksjoner vil bli skuffet av Newcastle. Besøk Hadrian’s Wall, som daterer seg tilbake til romertiden, og restene er spredd rundt hele byen. Castle Keep er et annet interessant sted: Slottet har en flott utsikt over elven. Føler du for en kveld på byen? Posada er Newcastles eldste pub og verdt et besøk. Men de fleste stedene finnes langs Quayside, hvor dusinvis av restauranter, barer og nattklubber gir deg nesten ubegrenset valg!

Flybilletter til Newcastle for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Newcastle? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Storbritannia før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Newcastle

 

yelp
Newcastle: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Newcastle internasjonale lufthavn NCL
Valuta: Britisk pund (GBP)

Tid: GMT (GMT +1, apr–okt)
Transport
Elektrisitet: 230 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Newcastle: lignende reisemål