KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Manama sentrum, Bahrain
 

Bahrain flyvning

Returflyvning fra

Oppdag tradisjonelle og moderne souker

Liker du atmosfæren i Midtøsten? Bestill flybilletter til Bahrain og gå på shopping i gamle souker og moderne kjøpesentre. Oppdag det historiske bysentrumet i Manama og besøk den gamle Bahrain festningen eller den moderne Al-Fatih-moskeen. Bahrain er en øy som er forbundet med Saudi-Arabia på fastlandet via en bro. Ivrige dykkere vil elske vannet rundt Bahrain, som er fullt av vakre fisker og fargerike koraller. Bahrain er virkelig Persiabuktens perle.

Shopping i soukene

Persiske tepper, glitrende gull og arabisk krydder: Bahrain har alt. Manama-souken er en sjarmerende labyrint med smug med butikker og boder hvor selgere prøver å friste deg til å gjøre en handel. Gold City har smykker i alle former og størrelser. En spesiell opplevelse er det moderne shoppekomplekset Al Aali, som skjuler en overraskelse: Souk Al Tawaweesh. Denne delen er laget som et gammeldags marked – forestill deg deg selv i tradisjonelle arabiske gater, men med bekvemt klimaanlegg. Bahrain er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en variert ferie i Midtøsten. Oppdag det selv: Bestill en flybillett til Bahrain nå!

Dykk etter perler i Gulfen

Dykkermuligheter i Bahrain. En av de største attraksjonene er perledykking, en gammel tradisjon som én gang var en av de største inntektskildene til kongeriket. Delta på perledykkingskurs, lær om historien til denne praksisen, og dykk på en av Bahrains største korallrev. Den som finner en perle får beholde den!

Flybilletter til Bahrain for en unik ferie

Leter du etter en billig billett til Bahrain? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Bahrain før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Bahrain

 

yelp
Bahrain: Hotspots

 

Bahrain: lignende reisemål