Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Egypts legendariske pyramider, Cairo
 

Oppdag skjønnheten i gamle Egypt

Har du hatt en drøm om å se rett i øynene på en sfinks? Bestill flybilletter til Kairo og oppdag de gamle egypternes verden. Gå en tur på det egyptiske museum eller besøk den historiske festningen. Og Kairo har også en moderne side: Minaretene er nøstet med palmetrær, art deco-villaer og en skyline blinkende i neon. Du kan se en fantastisk solnedgang ved Nilens bredder. Kairo er forbløffende på alle måter!

Antikkens Egypt

Pyramidene i Giza og den mystiske sfinksen er utvilsomt hovedattraksjonene i Kairo. Den mest berømte er selvfølgelig Kheopspyramiden, en av verdens syv underverker. Vil du bo på et usedvanlig hotell? Bestill en natt på Mena House Oberoi. Hotellet ligger svært nært pyramidene og tilbyr uovertruffen utsikt over disse ikoniske byggverkene. Mange kjendiser har vært der før deg. Kairo er ikke bare det ideelle reisemålet for en storbytur, det er også det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Egypt. La deg overraske: Bestill en flybillett til Kairo nå!

Byens livsnerve

Det beste stedet for shopping i Kairo er Khan el-Khalili-souken. Her finner du oljelamper, velluktende urter, gullsmykker og fargerike klær. Vær ikke redd for å prute — det er vanlig her. Hvis du vil ta en kald pause fra Kairos konstant varme vær, er et cruise på Nilen et must. Den flyter rett gjennom byen og betraktes som Kairos livsnerve. En kort tur, en uforglemmelig middag eller til og med et flerdagers cruise er alle gode ideer!

Flybilletter til Kairo for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Kairo? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Egypt før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Kairo

 

yelp
Kairo: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Kairo internasjonale lufthavn CAI
Valuta: Egyptisk pund (EGP)

Tid: GMT +2
Transport
Elektrisitet: 220 volt, 50 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Kairo: lignende reisemål