KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
 

Muskat flyvning

Returflyvning fra

Nyt en ultimativ byferie

Oppdag en magisk verden i Oman. Bestill flybilletter til Muscat og utforsk den rike historien til byen. Besøk Bait Al Baranda-museet, se et tradisjonelt kamelløp og bo på de mest luksuriøse hoteller. Tilhengere av arabisk mat vil elske det store utvalget av tradisjonelle restauranter. Og takket være det konstant varme og solfylte klimaet, er Muscat et perfekt sted for å kombinere en aktiv bytur med den ultimative sommerferiefølelsen.

Gamle fort og fargerikt krydder

Det største landemerket i Muscat er den forbløffende store Sultan Qaboe moské som dekker et areal på over 416 000 kvadratmeter. Men de gamle fortene i Mirani og Jalani er også verdt et besøk. Hvis du liker shopping, må du dra til Muttrah souk. Gå gjennom de trange gatene og oppdag utrolige produkter inkludert velduftende krydder, funklende sølvtøy og typiske antikviteter fra Oman. Muscat er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Oman. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Muscat nå!

Havskilpadder og hoppende delfiner

Muscat er også kjent for sin fargerike undervannsverden. Mens du snorkler i det fantastiske varme vannet er det store muligheter for at du vil se havskilpadder og store stimer med tropiske fisker. Fra vannet har du også utrolig utsikt over kysten i Muscat og de vakre strendene. Hvis du foretrekker å være på i stedet for i vannet, anbefaler vi et delfincruise der du vil se delfiner som hopper opp av sjøen!

Flybilletter til Muscat for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Muscat? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Oman før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Muskat

 

yelp
Muskat: Hotspots

 

Muskat: lignende reisemål