KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Kanoer i Moraine-innsjøen, Calgary
 

Calgary flyvning

Returflyvning fra

Fryktinngytende fjell og spennende shopping

Oppdag en livlig by bare 80 kilometer fra Rocky Mountains. Bestill flybilletter til Calgary med KLM, besøk Canada Olympic Park og bevitne det berømte Calgary Stampede. Nyt utsikten over byen fra Calgary Tower og spis på de beste restaurantene i sentrumsområdet. Eller slapp av i den inspirerende naturen som omringer byen. Ikke bare om sommeren men også om vinteren – fordi i Calgary er det flotte skiområder.

Omgitt av grøntområder

Naturen er en av Calgarys hovedattraksjoner. Dra til den nærliggende Banff nasjonalpark med den dypblå Moraine-sjøen og vakre fjell. Det store Alberta Badlands er en annen type attraksjon, hvor du kan beundre syn som fossiliserte dinosaurbein. Det er til og med natur i byen: Fish Creek Provincial Park er den største urbane parken i Canada. Og elvebredden ved Bow River er perfekt for fotturer. Calgary er ikke bare det ideelle reisemålet for en storbytur, det er også det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Canada. La deg overraske: Bestill en flybillett til Calgary nå!

Hippe butikker og spektakulær ishockey

Calgary er en multikulturell by, som det fremgår av navnene til nabolag som Chinatown og Little Italy. Distriktet Forest Lawn er en av de mest kosmopolitiske områdene i byen, og 17th Avenue er også kjent som "International Avenue". Her finner du et utvalg hippe restauranter og trendy butikker. Den typiske kanadiske sporten ishockey er en av favoritthobbyene i landet. Det er kjempegøy å se en Calgary Flames-kamp hvis de spiller hjemme.

Flybilletter til Calgary for en unik reiseopplevelse

Leter du etter en billig billett til Calgary? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Canada før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Calgary

 

yelp
Calgary: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Calgary internasjonale lufthavn YYC
Valuta: Kanadisk dollar (CAD)
Tid: GMT -7 (GMT -6, mar–nov)
Transport
Elektrisitet: 120 volt, 60 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Calgary: lignende reisemål