Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Le Plateau-distriktet, Montréal
 

Oppdag 'je ne sais quoi' i Montreal

Stå på ski om vinteren og ha det gøy på en av de mange festivalene om sommeren! Bestill flybilletter til Montreal og oppdag denne elegante byen i den fransktalende delen i Canada. Utforsk det trendy nabolaget Le Plateau med de fargerike viktorianske husene og koselige bistroene eller gå på shopping langs Rue Sainte-Cathérine. Montreals makeløse botaniske hage er den perfekte plassen for å slippe unna storbyens jag. Et annet sted du må se er Atwater-markedet på elven, hvor du kan smake og kjøpe de nydeligste delikatesser. Montreal har stil og personlighet!

Middelaldergater og undergrunnsbutikker

Kontrasten mellom gamle og nye deler av byen gjør Montreal til et fascinerende reisemål. I sentrum finner du moderne arkitektur, mens slyngende gater i det historiske distriktet Vieux Montreal bare er et steinkast unna. Besøk majestetiske og makeløse Notre-Dame Basilica og nyt fransk mat i en av de sjarmerende restaurantene. Under Montreals bysentrum finner du RÉSO, et undergrunnsnettverk som binder butikker, hoteller og museer sammen; en fantastisk måte å utforske byen på i kalde vintermåneder. Montreal er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Québec. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Montreal nå!

På toppen

I Montreals sentrum finner du Mont Royal. Gå, sykle eller ta bussen til toppen av fjellet og nyt den spektakulære utsikten over byen. Om vinteren er dette et populært reisemål for å gå på skitur. Ta en tur til Montreal Biodome og opplev fire forskjellige økosystemer inni denne tidligere olympiske velodromen, inkludert en kunstig regnskog og polarregion. For mer 'action', besøker du La Ronde, et tivoli fullt av spennende berg og dal-baner og morsomme attraksjoner for hele familien.

Flybilletter til Montreal for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Montreal? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Canada før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Montreal

 

yelp
Montreal: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Montreal-Pierre Elliott Trudeau internasjonale lufthavn YUL
Valuta: Kanadisk dollar (CAD)

Tid: GMT -5 (GMT -4, mar–nov)
Transport
Elektrisitet: 110 volt, 60 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Montreal: lignende reisemål