Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Toronto sentrum om natten
 

Oppdag sjarmen til trendy Toronto

Liker du kunst, kultur og natur? Bestill flybilletter til Toronto og gå langs promenaden til Toronto havn eller besøk fantastiske Toronto Zoo. Det underjordiske kjøpesenteret PATH tilbyr en unik og morsom opplevelse. For en dag med soling eller fotturer, kan du ta sporvognen til The Beaches-distriktet på null komma niks. Det rette stedet å være på kveldene er Distillery District, en bilfri sone med en rekke kafeer, restauranter og teater.

Verdensberømt arkitektur

Du finner arbeid fra berømte arkitekter over hele Toronto. Oppdag overveldende Royal Ontario Museum i Toronto sentrum, hvis glassforlengelse ble designet av Daniel Libeskind. Eller besøk Art Gallery of Ontario som ble endret av arkitekt Frank Gehry. Det har en spektakulær og iøynefallende utvendig trapp. Klar for mer? Ta heisen til toppen av CN Tower for betagende utsikt over byen og omgivelsene. Toronto er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Canada. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Toronto nå!

Fugleøyer og vannstrenger

Torontos omgivelser er makeløse. Hvis du ser etter avslapning, drar du til Toronto Islands og utforsker de mange fot- og sykkelstiene; det er hit de lokale drar for å slippe unna det travle bysenteret. Fuglekikkere vil også elske dette stedet. Det største naturfenomenet nær Toronto er de berømte Niagara Falls. Her blir du helt sikkert imponert når du ser de enorme vannmengdene som styrter ned i elvens dybder.

Flybilletter til Toronto for en avslappende ferie

Leter du etter en billig billett til Toronto? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Canada før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Toronto

 

yelp
Toronto: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Toronto Lester B. Pearson internasjonale lufthavn YYZ
Valuta: Kanadisk dollar (CAD)

Tid: GMT -5 (GMT -4, mar–nov)
Transport
Elektrisitet: 110 volt, 60 Hz
Vær:

Les all praktisk info

 

Toronto: lignende reisemål