KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Vancouver’s sjøside
 

Vancouver flyvning

Returflyvning fra

Fantastiske Vancouver

Leter du etter en aktiv ferie? Bestill flybilletter til Vancouver og oppdag de fantastiske fjellene, skianleggene og naturparkene i British Columbia. Kjør langs kystveien til Whistler og nyt den spektakulære utsikten. For en enda mer spennende opplevelse, klatre over Capilano hengebruen laget av tre, høyt hengende over Capilano elven eller gå på fjelltur tur i spektakulære Rocky Mountains.

Lekeplass for aktive naturelskere

Vancouvers typiske silhuett med høyhus er godt synlig fra Granville-øya, men naturen er hovedelementet i denne metropolen. Besøk Cypress Mountain eller Grouse Mountain for en utfordrende tur om sommeren eller på ski om vinteren. Vannsport er også svært populært her, i tillegg til hvalsafari fra april til oktober. Vancouver er ikke bare det ideelle reisemålet for en storbytur, det er også utgangspunktet for en rundreiseferie i Canada. Bestill din flybillett til Vancouver nå!

Full av kulturelle høydepunkter

Vancouver handler om mer enn naturen, det er et flott kulturelt reisemål. Vancouver Art Gallery er et av Canadas fremste museer for maleri, skulptur og fotografi. Det antropologiske museet er et lærerikt høydepunkt. Det inneholder mange historiske gjenstander fra de amerikanske urinnvånerne, de opprinnelige innbyggerne i British Columbia. Utforsk nye kulturelle innflytelser, for eksempel den eldste kinesiske bydelen i Canada. Vi anbefaler spesielt kveldsmarkedet og den kinesiske hagen, avsluttet med et deilig måltid.

Flybilletter til Vancouver for en unik ferie

Finne en billig billett til Vancouver? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: Gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Canada før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Vancouver

 

Flere grunner til å besøke Vancouver

 

yelp
Vancouver: Hotspots

 

Vancouver: lignende reisemål