KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Boston sett fra luften
 

Boston flyvning

Returflyvning fra

Opplev historien til den amerikanske revolusjon

Dra på en oppdagelsesreise i en av de eldste byene i USA! Bestill flybilletter til Boston og nyt en unik del av USAs historie i denne byen full av billedskjønne gater. Innbyggerne i Boston slapper av på Charles River Esplanade, med titalls joggere, syklister og rulleskøytere som passerer hver dag. Byen huser også det legendariske baseballaget Red Sox. I tillegg har vi selvfølgelig det prestisjefylte Harvard University, hvis vakre campus absolutt er verdt et besøk.

Rød mur og autentiske gasslys

Oppdag historien til Boston via Freedom Trail. Denne gåturen tar deg forbi 16 historiske steder fra den amerikanske revolusjon. Start ved Boston Common, den eldste parken i USA. Faneuil Hall er en annen viktig stopp: Historiske uavhengighetstaler ble én gang holdt i dette markedet. I nabolaget Beacon Hill, går du inn i et eventyr: gatene rundt med røde murhus, gasslys og smijernsgjerder. Boston er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en rundreise i USA. Oppdag det selv: Bestill en flybillett til Boston nå!

Shopping in Viktorianske gater

I Boston, kan du lett bruke mange dager på shopping. Det beste handlestedet er Newbury Street i Back-Bay-distriktet, som er omringet av store Viktorianske hus med frodige hager. Selve Newbury Street dekker omtrent 8 kvartaler og er lagt opp med eksklusive butikker og velkjente kjeder. South End er nabolaget hvor de hippe Bostonians besøker designerbutikker, og det er i tillegg stedet for noen av de beste restaurantene i byen.

Flybilletter til Boston for en fantastisk storbytur

Leter du etter en billig billett til Boston? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i USA før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Boston

 

yelp
Boston: Hotspots

 
Flyplass: Boston Logan internasjonale lufthavn BOS
Valuta: Amerikansk dollar (USD)
Tid: GMT -5 (GMT -4, mar–nov)
Transport
Elektrisitet: 120 volt, 60 Hz.
Vær:

Les all praktisk info

 

Boston: lignende reisemål