KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Marinebryggen, Chicago
 

Chicago flyvning

Returflyvning fra

Nyt rytmene i den "Vindfulle byen"

Chicago vil glede selv den mest bortskjemte og erfarne reisende. Bestill flybilletter til Chicago og oppdag en rekke legender innen arkitektur, kultur og musikk. Byen er kjent for sine flotte beliggenhet ved Lake Michigan og de imponerende skyskraperne som danner Chicagos skyline. Willis Tower og John Hancock Center er to av bygningene med eksepsjonell utsikt. Legg til attraksjoner som Millennium Park, Field Museum og Lincoln Park Zoo, så vil du enkelt kunne fylle dagen din. Faktisk er det eneste vanskelige med den "Vindfulle byen" å velge hva du skal gjøre.

Klassiske Chicago

Jazz, blues og Chicago er et bånd som ikke kan brytes. Jazz i Chicago-stil er kjent for soloimprovisasjon, som du vil høre i de mange jazz-klubbene spredt utover byen. En annen ting du ikke kan gå glipp av er en kamp med Chicago Cubs eller White Sox når de spiller på det berømte Wrigley Field Stadium. Hvis du foretrekker shopping, drar du til Michigan Avenue. Delen som kalles den "Magnificen Mile" har luksuriøse varehus, restauranter av topp kvalitet, høye kontorbygg og hoteller. Chicago er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i USA. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Chicago nå!

Oppdag en av verdens vakreste akvarier

Marinebryggen er Chicagos lekeplass. Denne lange bryggen med fantastisk utsikt over Lake Michigan har et utvalg tivoliattraksjoner blant palmetrær og fontener, og til og med en IMAX-kino. Et annet flott sted å besøke er Shedd-akvariet, som er helt fra 1930 og er kjent for å være et av de vakreste akvariene i verden. Den karibiske sonen huser rundt 70 arter inkludert haier og piggrokker.

Flybilletter til Chicago for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Chicago? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i USA før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Chicago

 

yelp
Chicago: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: OHare internasjonale lufthavn ORD
Valuta: Amerikansk dollar (USD)
Tid: GMT -6 (GMT -5, mar–nov)
Transport
Elektrisitet: 120 volt, 60 Hz.
Vær:

Les all praktisk info

 

Chicago: lignende reisemål