Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Amerikaner med horn, Dallas
 

Nyt kultur og natteliv, på Texas-vis

Oppdag den ville vesten i denne fascinerende byen. Bestill flybilletter til Dallas og hogg inn i en typisk texansk biff i et av de tradisjonelle steakhousene. Familier vil elske Dallas Zoo eller Dallas World Aquarium, og det er masse shopping-muligheter i Highland Park Village. Glem ikke suvenirbutikkene i byens sentrum: Du kan ikke forlate Dallas uten et par "cowboy-boots" og cowboy-hatt. Yee-haw!

Dallas Art Museum: fra Picasso til Gauguin

I tillegg til assosiasjonen med den ville vesten er Dallas kjent for sitt levende kunstdistrikt, hvor gatene er fulle av gallerier og museer. Kunstelskere vil elske Dallas Museum of Art i Fair Park. Den berømte samlingen har bl.a. verker av Van Gogh, Picasso, Gauguin og Monet. Om kvelden kan du ta en taxi til House of Blues: stedet hvor kunst, teater og mat kommer sammen i en vakker, historisk bygning. Dallas er ikke bare det ideelle reisemålet for en storbytur, det er også det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i USA. La deg overraske: Bestill en flybillett til Dallas nå!

Cowboys, kultur og Kennedy

Rundt 50 kilometer fra Dallas finner du den ultimative cowboyopplevelsen – Fort Worth Stockyards, som åpnet i 1886. Rodeo, hester og saloons: Dette er det du forventer når du reiser til Texas! Fort Worth Stockyards er et tidligere kvegmarked og transittpunkt, men i dag er det et friluftsmuseum med masse å se. Hvis du er interessert i amerikansk historie, bør du se Dealey Plaza: Det er her president John F. Kennedy ble skutt og drept i 1963. Det nærliggende Sixth Floor Museum undersøker flerfoldige teorier om mordet, og forteller mange historier om livet, døden og ettermælet til JFK.

Flybilletter til Dallas for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Dallas? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i USA før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Dallas

 

yelp
Dallas: Hotspots

Flere interessante steder
 

Dallas: lignende reisemål