KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Sentrum transit, Detroit
 

Detroit flyvning

Returflyvning fra

Oppdag den uventede siden av Detroit

Liker du historie, kultur og biler? Bestill flybilletter til Detroit og oppdag byen hvor Canada og USA møtes. Detroit er mest kjent som hovedkvarteret til de tre største bilprodusentene i USA: Ford, General Motors og Chrysler. Men "Motor City" har så mye mer å by på! Bli kjent med den majestetiske Guardian Building og besøk Detroit Zoo og det fantastiske Detroit Institute of Arts. På Belle Island finner du Canada bokstavelig talt et steinkast unna. Detroit er en by full av liv!

Beundre et utvalg arkitektstiler

Historisk er Detroit en del av rustbelte, det midt i det tidligere industrielle sentrum i USA. Det har blitt gjort mye for å forvandle Detroit til en moderne og attraktiv by – og det vises! Langs sjøen viser byen en rekke forskjellige arkitektstiler: for eksempel de postmoderne neogotiske tårnene til nye Detroit sentrum. Byen er også et Mekka for sportsfans: Prøv en ishockeykamp med Detroit Red Wings eller en baseballkamp med Detroit Tigers. Detroit er ikke bare det ideelle reisemålet for en storbytur, det er også det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i USA. La deg overraske: Bestill en flybillett til Detroit nå!

Kom og se forestillinger på Broadway

Selv om sentrum av Detroit domineres av høye hus, har byen også mange behagelige områder. Du finner historiske nabolag, hovedsaklig i Palmer Woods, Sherwood Forest og University District. Detroits teaterdistrikt er USA's nest største. Alle Broadway oppvisninger oppføres her og uten problemene med å få billetter som man ser i f.eks. New York!

Flybilletter til Detroit for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Detroit? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i USA før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Detroit

 

yelp
Detroit: Hotspots

Flere interessante steder
 

Detroit: lignende reisemål