KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
 

Houston flyvning

Returflyvning fra

Sumper og museer i Houston

Hva med en reise til den største byen i den amerikanske staten Texas? Bestill flybilletter til Houston og opplev den texanske livsstilen. Selv om Houston er en utendørsby full av parker og vann, er den også berømt for sine kulturelle høydepunkter. Besøk Museum of Natural Science, Houston Zoo eller Old Market Square i det historiske bysentrumet. På kvelden er Bayou Place det perfekte sted for en fantastisk kveld på byen. Flotte barer, restauranter og nattklubber sikrer at du avslutter kvelden med stil!

Fra museer til tropiske sommerfuglhager

Houstons museumsdistrikt vil få deg til å glemme tiden. Besøk Art Car Museum og de fenomenalt malte og dekorerte utstillingene. Et annet spesielt sted er Cockrell Butterfly Center, hvor rundt 1500 arter med sommerfugler flagrer rundt i en kunstig regnskog. Foretrekker du ekte natur? Ekte villmark venter i Brazos Bend State Park, et myrområde rett utenfor byen som huser alligatorer og hundrevis av fuglearter. Houston er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i USA. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Houston nå!

Vær astronaut i Space Center Houston

Ingen ferie i Houston er komplett uten et besøk til Space Center Houston, det globale midtpunktet for bemannede romferder. Ta en tur på NASA-toget og la deg forundre av Astronaut Gallery og Starship Gallery. Hvis du er fan av arkitektur, kan du ta turen til Sam Houston Park, et distrikt med mange vel bevarte bygninger fra det 19. århundre. Og glem ikke å ta en tur til det gratis Museum for texansk historie.

Flybilletter til Houston for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Houston? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i USA før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Houston

 

yelp
Houston: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: George Bush interkontinentale lufthavn IAH
Valuta: Amerikansk dollar (USD)
Tid: GMT -6 (GMT -5, mar–nov)
Transport
Elektrisitet: 120 volt, 60 Hz.
Vær:

Les all praktisk info

 

Houston: lignende reisemål