KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Glitter og glamour på kvelden, Los Angeles
 

Los Angeles flyvning

Returflyvning fra

Nyt livet på solsiden

Lev stjernenes liv. Bestill din flybillett til Los Angeles, og gå på luksusshopping på Rodeo Drive eller spis en finere middag i Beverly Hills, Hollywood eller Santa Monica. LA handler om å se og bli sett, og heldigvis er været alltid med på notene. Lei en bil og nyt utsikten over byen og San Fernando Valley fra Mulholland Drive, og la deg forbløffe av de overdådige villaene til de rike og berømte.

Byen for filmfans

Livet i Los Angeles er et filmsett. Venice Beach ser ut akkurat som på TV, og navnene på Hollywood Walk of Fame og et besøk i Universal Studios er bevis på at du befinner deg i hjertet av filmindustrien. Alt dette og mye mer gjør LA til det perfekte stedet for en storbyferie eller utgangspunkt for en lengre ferie i California og USA. La deg imponere: Bestill en flybillett til Los Angeles nå!

Dette er det gode liv

Los Angeles er mer enn bare film, surfing og sand. ‘Englenes by’ har luksuriøse restauranter og butikker på hvert gatehjørne. Melrose Avenue er ideell for fans av årgangsmote. Titt i alle butikkvinduene i glamorøse Rodeo Drive. Og visste du at LA er berømt for sine chilidogs, et herlig lite måltid mens du nyter livet ute på byen? En tur til det The Magic Kingdom, også kjent som Disneyland, er også i kort avstand fra byen.

Flybilletter til Los Angeles for en unik ferie

Finne billige flybilletter til Los Angeles? Med KLM begynner ferien din med det samme du er ombord i flyet. Tiden vil fly av sted, med vår underholdningstilbud på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill og musikk. Nyt vårt utvalg av snacks, smakfulle middager og drikkevarer. Legg til våre tallrike ekstratjenester (noen tilgjengelig mot ekstra betaling) så er du i USA før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Los Angeles

 

Flere grunner til å besøke Los Angeles

 

yelp
Los Angeles: Hotspots

 

Los Angeles: lignende reisemål