Det ser ut som om nettleseren din er utdatert.
For å bruke alle funksjonene på KLM.com på en trygg måte anbefaler vi deg å oppdatere nettleseren din eller velge en annen. Hvis du fortsetter med denne versjonen, kan det føre til at deler av nettstedet ikke vises på korrekt måte, eller ikke vises i det hele tatt. Personopplysningene dine vil dessuten være sikrere med en oppdatert nettleser.

Beale Street, Memphis
 

Opplev 'walking in Memphis' i virkeligheten

Dette er byen til Elvis Presley, B.B. King og Johnny Cash. Bestill flybilletter til Memphis og gjenopplev en spesiell periode i musikkhistorien. Besøk legendariske Sun Studios og lær hvordan en ekte Gibson-gitar lages på Gibson-fabrikken. Og det er mye mer: Memphis Zoo er en av USAs mest attraktive dyrehager, og du kan gå naturskjønne stier langs elvebredden til Mississippi-elven. Memphis er en by med sjel!

Føl rytmen i Beale Street

Når du går langs Beale Street begynner du å forstå hvorfor Memphis er kjent som fødeplassen til rock ‘n’ roll og bluesens by. Lyden av (live) musikk kan høres fra nesten hver eneste bar og diskotek, og artistene opptrer ofte på gata. Ta en tur på den historiske trolleybussen på Main Street eller le litt av den merkelige andeseremonien som utføres daglig på Peabody Hotel. Opparbeidet en appetitt? Den lokale spesialiteten er barbecue – den ultimate soul-maten! Prøv krydrede spare ribs med en spesiell barbecue-saus som det bare finnes i Memphis. Memphis er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i USA. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Memphis nå!

Gå i fotsporene til 'The King'

Ingen som besøker Memphis kan gå glipp av Graceland. Elvis Presleys tidligere hjem er byens viktigste turistattraksjon, hvor du kan se tilbake på livet til 'King of Rock ’n’ Roll'. Sett av et par timer for å ta en god titt på hele eiendommen. Til tross for de relativt beskjedne målene til selve huset, er det mange spennende utstillinger å se. Ekte Elvis-fans starter dagen med frokost på Arcade. Denne klassiske amerikanske kafeen serverer fortsatt favorittmåltidet til Elvis – sandwicher med peanøttsmør og banan.

Flybilletter til Memphis for en fascinerende storbytur

Leter du etter en billig billett til Memphis? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i USA før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Memphis

 

yelp
Memphis: Hotspots

Flere interessante steder
 

Memphis: lignende reisemål