KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Art Deco-bygninger, Miami
 

Miami flyvning

Returflyvning fra

Tropiske overraskelser og fantastiske strender

Vil du kombinere en luksuriøs strandferie med mange aktiviteter? Bestill flybilletter til Miami og beundre det fantastiske synet med dyre biler og gigantiske yachter. Besøk Coral Gables, et nabolag med middelhavsatmosfære, gå på shopping på Lincoln Road Mall eller utforsk den forbløffende naturen rett utenfor byen. På kvelden er restaurantene og nattklubbene på Miami Beach-distriktet stedet å være. Miami er en ideell destinasjon for folk i alle aldre.

Catwalken ved Atlanterhavet

I trendy South Beach finner du Ocean Drive, catwalken ved Atlanterhavet, hvor alt dreier seg om å se severdigheter og bli sett. Palmetrærne, rulleskøytene og de pastellfargede art deco-bygningene genererer den typiske Miami-atmosfæren. Floridas varme klima betyr at Miami er et perfekt strandreisemål året rundt. Noen av de andre populære strendene for å nyte sol, sjø, sand og tropiske drinker er Haulover Beach og Virginia Key Beach. Miami er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i USA. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Miami nå!

Sumper og tropiske øyer

Gå bortenfor glitteret og glamouren i Miami, så finner du overveldende natur. Everglades nasjonalpark har over 1 million besøkende hvert år! Ta en tur med hydrokopter og gli gjennom sumpene og se etter alligatorer og andre dyr. Florida Keys er også verdt et besøk: Øygruppen er lenket sammen via en 11 km bro som ender i Key West, det sørligste punktet i USA. Glem ikke å ta med myggspray på sommeren.

Flybilletter til Miami for en avslappende ferie

Leter du etter en billig billett til Miami? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i USA før du vet ordet av det.

Les mer

Les mindre

 

Attraksjoner i Miami

 

yelp
Miami: Hotspots

Flere interessante steder
 
Flyplass: Miami internasjonale lufthavn MIA
Valuta: Amerikansk dollar (USD)
Tid: GMT -5 (GMT -4, mar–nov)
Transport
Elektrisitet: 120 volt, 60 Hz.
Vær:

Les all praktisk info

 

Miami: lignende reisemål